Select your language:

Vacatures

Elektravon-Haket is als totaalinstallateur actief in binnen- en buitenland voor de moderne glastuinbouw. Watertechniek, elektrotechniek, belichting en klimaatcomputerinstallaties worden als één geïntegreerd geheel aangeboden en geïnstalleerd. Vanuit onze vestigingen in Westland en Breda wordt vervolgens onderhoud en service verleend aan de door ons geleverde installaties.
Door de sterk toegenomen vraag naar onze installaties, met name vanuit het buitenland, zijn wij op zoek naar een:Leerling monteur
Wil je graag de handen uit de mouwen steken en leren, dan is dit je kans. Bij Elektravon zijn we op zoek naar kandidaten die een BBL 4 traject volgen of die VMBO richting techniek hebben afgerond en graag verder willen leren.

Wij vragen:
Ben je enthousiast, klantvriendelijk en flexibel? En houd je inderdaad van aanpakken? Dan heb je alles in huis om ons team te versterken.

Opleiding: VMBO techniek of een BBL traject elektrotechniek
Ervaring: 0-2 Jaar
Uren per week: 40 uur per week
Contact: Esther Reinders
Email: hrm@elektravon.nl
Maandsalaris: Conform CAO
Telefoon: 0174-612210


Werkvoorbereider (locatie Naaldwijk)
In deze functie werk je offertes/calculaties uit voor onze relaties in de tuinbouw. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en onderaannemers. Je beheert het artikelbestand en de materialen voorraad. Je bent verantwoordelijk voor de inkoopadministratie, het beheer van de inkoopfacturen. In deze functie word je aangestuurd door de projectleider.

Wij vragen:
Voor deze functie geldt dat je minimaal enkele jaren ervaring hebt in een soortgelijke functie. Je bent in het bezit van een diploma op MBO 4 niveau (bijvoorbeeld MTS elektrotechniek). Je bent bekend met de voorwaarden van de NEN 1010. Het is een pré wanneer je kennis hebt van Autocad en Syntess. Je herkent jezelf in de volgende omschrijving, accuraat, planmatig werken, kunnen schakelen tussen werkzaamheden en communicatief vaardig.

Opleiding: MBO 4 (techniek)
Ervaring: >5 Jaar
Uren per week: 40 uur per week
Contact: Esther Reinders
Email: hrm@elektravon.nl
Maandsalaris: markt conform
Telefoon: 06-14116467


Calculator Watertechniek (Wateringen)
Voor de functie van water technische calculator verzorg je de calculatie en werkvoorbereiding van de aan jouw toegewezen tuinbouwprojecten. Je wordt aangestuurd door een teamleider maar bezit grote mate van zelfstandigheid. Je overlegt met opdrachtgevers, onderaannemers en collega’s en bent de spin in het web.

Jouw profiel:
- In het bezit van een MBO / HBO technische opleiding.
- Je hebt ervaring met het maken van calculaties.
- Ervaring met Autocad is een pré.
- Persoonlijke vaardigheden die bij je passen zijn: je bent een teamspeler, kunt goed plannen en organiseren en nauwkeurig werken en daarnaast heb je een goed technisch en cijfermatig inzicht.


Elektromonteur Tuinbouw (2e monteur)
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren van elektrische installaties en klimaatcomputersystemen in de moderne glastuinbouw. Je werkgebied bevindt zich met name in de regio Westland en omstreken.

Jouw profiel:
- Ervaring in de tuinbouw of industrie is een pré
- Interesse in computertechnieken (o.a. klimaat)
- Je bent leergierig, klantgericht, zelfstandig en werkt nauwkeurig
- In bezit van Rijbewijs B

Opleiding: MBO 3/4
Ervaring: >2 Jaar
Uren per week: 40 uur per week
Contact: Esther Reinders
Email: HRM@elektravon.nl
Maandsalaris: markt conform
Telefoon: 06-14116467


Supervisor Binnen- en Buitenland
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren van elektrische installaties en klimaatcomputersystemen in de moderne glastuinbouw. Vaak fungeer je hierbij als supervisor en soms verricht je ook zelf werkzaamheden op locatie. Je bent voor deze werkzaamheden korte perioden in het buitenland. Ook draai je mee in onze 24-uurs servicedienst.

Jouw profiel:
- In bezit van een MBO 3/4 diploma (richting elektrotechniek)
- Minimaal 3 jaar ervaring als elektromonteur
- Interesse in watertechnieken (o.a. klimaat)
- Goede mondelinge beheersing van de Engelse taal
- Persoonlijke vaardigheden die bij je passen zijn: klantgericht, stressbestendig, zelfstandig en creatief

Opleiding: MBO elektrotechniek
Ervaring: >5 Jaar
Uren per week: 40 uur per week
Contact: Esther Reinders
Email: HRM@elektravon.nl
Maandsalaris: markt conform
Telefoon: 06-14116467


Inspecteur elektrotechnische installaties (Naaldwijk)
In deze veelzijdige functie kun je al je ervaring als inspecteur toepassen. Als inspecteur verricht je inspecties aan verschillende technische installaties conform de relevante wet- en regelgeving. De inspectie wordt bij diverse klanten, met name in de tuinbouw, op locatie uitgevoerd. Uiteraard ondersteun je ook de collega’s van andere disciplines, utiliteit en service en beveiliging bij het inspecteren. Je weet onze klanten goed te adviseren over het veilig gebruiken van de elektrische installatie en voorkomen van gevaarlijke situaties. Uiteraard vat je dit samen in een duidelijke rapportage.

Wij vragen: Je bent in het bezit van een In bezit van een MBO 4 diploma (richting elektrotechniek of vergelijkbaar), VCA en het NEN 3140 certificaat. Uiteraard ben je in bezit van het B Rijbewijs. Persoonlijke vaardigheden die bij je passen zijn: administratief vaardig, klantgericht, analytisch, zelfstandig en prioriteiten kunnen stellen.

Opleiding: MBO 4, elektrotechniek
Ervaring: >5 Jaar
Uren per week: 40 uur per week
Contact: Esther Reinders
Email: HRM@elektravon.nl
Maandsalaris: markt conform
Telefoon: 06-14116467